Pasta Migdałowa

/
4 Comments
Po wyprodukowaniu mleka migdałowego, pozostaje nam papka orzechowa, którą z powodzeniem można wykorzystać do dalszej konsumpcji. I tak przykładowo, dodałam do niej trochę pokrojonych oliwek, rzodkiewki, oliwy i świeżego tymianku. Śmiało można też dodać szczypiorek lub koperek i inne dobrocie, które ci przyjdą d głowy.  
Smacznego :)




Tu też jest pysznie :)

4 komentarze:

  1. Najpyszniejsza z rodzynami i cynamonem :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Anonimowy11.7.12

    Ja też migdałową pastę robię na słodko, cynamon i daktyle.
    A co zrobić z tym, co zostaje po wyprodukowaniu mleka sojowego? Głupio to trochę wyrzucać... Masz jakieś pomysły na wykorzystanie okary?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Wild Tofu13.7.12

      Możnaby wykorzystać okarę do jakichś kotlecików. Dr Google ci podpowie co i jak :P

      Na słodko będę musiała spróbować :)

      Pozdrówka!

      Usuń
  3. Anonimowy22.7.12

    Bardzo kompetentna odpowiedź :) Zachęcająca do częstego odwiedzania tego bloga.

    OdpowiedzUsuń

Obsługiwane przez usługę Blogger.