Popularne posty
-
Wiosna kwitnie, słońce świeci co raz częściej, a w warzywniakach co raz więcej kolorów. Jak patrze na te wszystkie przepyszne owoce i warz...
-
Kolejna wariacja na temat kaszy jaglanej! Mając świadomość o jej zdrowotnych właściwościach smakuje jeszcze lepiej. Mam nadzieję, że ten zdr...
-
Składniki: 500gr kwaszonej kapusty 1 marchewka 2 cebule 1 kwaśne jabłko 2 ząbki czosnku 400gr przecieru pomidorowego sól, pieprz...
-
Ostatnio wysłuchaną audycję na temat wiosennego oczyszczania organizmu wzięłam na poważnie i zaczęłam wcielać w życie pewne istotne nawyki ...
-
Co jedzą weganie? Na przykład grochówkę. Bęz mięsa, bez kiełbasy. I wiesz co? Też jest pyszna! Gęsta, dietetyczna i do tego z zasmażką! Wega...

Moja ulubiona:)
OdpowiedzUsuńMoja też..
OdpowiedzUsuńWoow... jak tu pięknie!
Uwielbiam takie dania!
OdpowiedzUsuńZapraszam na mój blog na nowy adres
lubie.gotowac.com
pyszna zupka, jednak jak dla mnie odrobinkę zbyt ostra, użyje pół czosnku i będzie dla mnie idealna (właśnie wszamałam taką strikte wg Twojego przepisu) :) pozdrawiam.
OdpowiedzUsuńJa przyznam, że lubię taką czosnkową. Robale przynajmniej wszystkie wybija :)
OdpowiedzUsuńPozdrawiam wszystkich i dzięki za komentarze !
WT
Moja ukochana pomidorowa! Z czosnkiem koniecznie :)
OdpowiedzUsuńświetny pomysł na taką surową pyszność!
OdpowiedzUsuńPozdrawiam,
Paula