Popularne posty
-
Ci, którzy trzymali w ręku kotlet sojowy, wiedzą skąd nazwa. Wierzę, że każdy choć raz robił taką potrawkę "po grecku" po swojemu....
-
Wiosna kwitnie, słońce świeci co raz częściej, a w warzywniakach co raz więcej kolorów. Jak patrze na te wszystkie przepyszne owoce i warz...
-
Tam gdzie lamy, kuce, osiołki, zające i świnie żyją w zgodzie, tam zgotowaliśmy wegańskie wesele. Pięcioosobowa ekipa wegańskich fascynatów ...
-
Kiełki, skrojone oliwki, skrojony surowy i suszony pomidor, prażone pestki słonecznika i sezam. Dal Wszystko mieszamy i zalewamy odrobiną ol...
-
Zastanawiasz się czy można przechowywać świeżo wyciśnięte soki? I jak? Czytaj dalej. Nie ma co się oszukiwać, ale świeże soki najlepiej je...
