Popularne posty
-
Wiosna kwitnie, słońce świeci co raz częściej, a w warzywniakach co raz więcej kolorów. Jak patrze na te wszystkie przepyszne owoce i warz...
-
Kolejna wariacja na temat kaszy jaglanej! Mając świadomość o jej zdrowotnych właściwościach smakuje jeszcze lepiej. Mam nadzieję, że ten zdr...
-
Składniki: 500gr kwaszonej kapusty 1 marchewka 2 cebule 1 kwaśne jabłko 2 ząbki czosnku 400gr przecieru pomidorowego sól, pieprz...
-
Ostatnio wysłuchaną audycję na temat wiosennego oczyszczania organizmu wzięłam na poważnie i zaczęłam wcielać w życie pewne istotne nawyki ...
-
Co jedzą weganie? Na przykład grochówkę. Bęz mięsa, bez kiełbasy. I wiesz co? Też jest pyszna! Gęsta, dietetyczna i do tego z zasmażką! Wega...

jestem ciekawa tego smaku, bo nigdy sama z własnej inicjatywy bobu z suszoną śliwką (świeżą zresztą też) bym nie połączyła.
OdpowiedzUsuńChętnie zrobię ale w niedużej ilości, żeby nie szkoda było w razie czego wyrzucić :)A Tobie smakowało?
Pozdrawiam
Monika
Mi smakowało bardzo, pochwał też kilka się zebrało :)
Usuń6 śliwek wydało mi się odpowiednią ilością. Wcześniej dodałam garść i była dla mnie za słodka, ale to rzecz gustu.
Pozdrawiam,
Kacha
Zrobiłam to cudo z małymi modyfikacjami - zamiast papryki czerwonej dałam świeże chilli i nie dodałam rozmarynu
OdpowiedzUsuńfantastyczny smak! dzięki za przepis
właśnie się gotuje kolejna parita XD
Cześć :)
OdpowiedzUsuńchciałabym Cię zaprosić do udziału w dietetycznym konkursie z okazji urodzin mojego bloga :) http://redandpale.blox.pl/2013/07/Konkurs-6-te-urodziny-bloga.html
pozdrawiam :)
Daria
Dobra puenta.
OdpowiedzUsuń